Uusi taksimme on nyt käytettävissä!

Uudistimme taksikalustomme uuteen esteettömään invataksiin. Taksi on hienon vihreä, suomalaisella Tamlanssin koritehtaan työllä varustettu esteetön ajoneuvo. Taksilla voi kulkea käytännössä ketä tahansa liikuntarajoituksesta huolimatta. Myös etupenkille on helpompi päästä esimerkiksi muihin vastaaviin isoihin takseihin verraten, sillä A-pilarissa on hyvä nousukahva, josta pystyy ottamaan kiinni.

Autoksi valittiin vähän niinkuin tahallaan neliveto, koska käyttökohde taksillemme on laaja, vaihdellen hankalista maaseudun olosuhteista kapeille kaupunkiväylille, jolloin renkaiden pito on oltava taattu keliolosuhteista riippumatta. Varsinkin alkukevään viimeinen lumimyräkkä teki työnteosta haastavaa edeltävällä invataksillamme. Nyt kalustomme vastaa myös haastavia olosuhteita, joten edes kolaamaton piha ei ole este taksin saapumiselle, mikä on suht yleistä, kun liikuntakyky huononee iän myötä, eikä lumitöistä pystytä  niinkään huolehtimaan.

Tulemme lähiviikkoina päivittämään nettisivumme, mutta koska en ole käynyt vielä varsinaisella valokuvauskierroksella, nettisivuillamme koristelee vielä vanha mersumme komeilemassa. Siksi pyydänkin malttia, sillä päivitän sivujamme lähiviikkoina, minkä lomailun ja työn ohella kerkeän.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kytiimme!